2013

"Övertun"


Jonatan Liljedahl komponerade musiken som en tolkning av Bohusläns landskap, för Sveriges Radio, Elektroniskt i P2. Där den spelades i februari 2013. soundcloud.com/kymatica/overtun

Jag har utgått, i min animation, från Marie Svenssons stillbilder, som alla är tagna från området kring Övertun i Bohuslän. 

2012

"Nu kryllar vi!"Nu kryllar vi är en film som har association som sin röda tråd genom tillvaron. Text och bild har vuxit fram växelvis i olika omgångar. Den är allvetande och helguten...nej då! skämt och sido den består av små studer och stora tankar. Det som helt vist utgör våra liv, en räcka av banala ögonblick.
Text: Sofie Nohrstedt musik: Ingrid Hedin Vahlberg

2009

"Resan"


Resan är en mycket liten film som innehåller frament från en verklig tågresa till Istanbul, genom Europa. Det handlar om att ta sig i väg, även på hemmaplan.


"Sightseeing"

Med bilbatteriet i en kylväska, kopplad till en strålkastare, gav vi oss ut i mörkret.  Ambition var att undersöka mörkret genom ljus, på samma sätt som fladdermöss navigerar i sin omgivning och genom eko-pejling sänder ut sina signaler för att registrera verkligheten. 7:03 min, 2008

"Sightseeing" har turnerat runt hela landet, mellan 2009-2012, med
Riksutställningar.

Maja Fjällbäck, Ossian Eckerman musik - Jonatan Liljedahl

2003
"En världsomsegling"